- Aseta uuni lämpiämään 200 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla, chilillä sekä timjamilla.
- Kuori parsatangot, mikäli kuori tuntuu paksulta. Poista kannat ja paloittele noin 1 cm kokoisiksi paloiksi.
- Sekoita parsat samassa kirsikkatomaattien kanssa.
- Asettele tomaatit erilleen uunin pellille leivinpaperin päälle. Paahda noin 20 min. Lisää paloitellut parsat tomaattien kanssa pellille. Paahda vielä noin 10 min.
- Viipaloi tällä välin kurkku, kuori appelsiini ja paloittele sekä puolita oliivit.
- Koristele hampun siemenillä ja mintulla.
Mikäli haluat annoksesta täyttävämmän voit keittää esimerkiksi härkäpapupastaa tai kvinoaa sekaan.
Resepti: Mirka Olin