Sieniwellington ja consomme
0
(0)
4-6 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

4-6 annosta
25 g kuivattuja herkkutatteja
1 keltasipuli
1 ½ l vettä
1 laakerinlehti
muutama oksa timjamia
½ tl suolaa

Ohje

  1. Kuori ja paloittele sipuli.
  2. Laita sipuli, herkkutatit, vesi ja laakerinlehti tai timjaminoksat kattilaan.
  3. Keitä hiljaa poreillen 1 h. Jos pinnalle muodostuu vaahtoa, kuori se pois.
  4. Siivilöi sienet ja kasvikset pois ja jäähdytä liemi.

Sieniconsommé sopii erinomaisesti sieniwellingtonin kanssa. Voit valmistaa consommen myös tuoreista sienistä. Sieniconcommen voi tarvittaessa pakastaa.  Tämä resepti on alun perin Satu Koiviston.

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *