Hamppu-kaurakeksit

Hamppu-kaurakeksit
0
(0)
n. 30 kpl Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

n. 30 kpl annosta
2 dl kuorittuja hampunsiemeniä
2 dl kaurahiutaleita
2 dl sokeria tai intiaanisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 rkl speltti- tai vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g voita
2 kananmunaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään
  2. Sulata voi ja sekoita se kuiviin aineisiin.
  3. Lisää lopuksi kananmunat.
  4. Nostele taikinasta pellille pieniä nokareita riittävän kauas toisistaan, koska keksit leviävät reilusti.
  5. Paista 200 ˚C uunissa (kiertoilma 180–190 ˚C) noin 7 minuutin ajan, kunnes keksit ovat kauniin värisiä.

Resepti: Olga Temonen

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *