- Pilko kaali ohuiksi suiroiksi. Pilko kurkku ja porkkanat tikuiksi. Pilko chili ohuiksi renkaiksi. Hienonna korianteri ja minttu
- Valmista rullat. Ota iso lautanen ja kaada siihen lämmintä vettä. Aseta yksi riisipaperiarkki kerrallaan lautaselle ja liota siinä kunnes se on pehmennyt.
- Asettele porkkana ja kurkkutikut, kaalin suirot, idut, chili, yrtit sekä tofu/hefu riisipaperiarkin keskelle. Kääri kaikki riisipaperiarkin sivut kohti keskiosaa, niin että saat tiiviihkön rullan.
- Tarjoile heti. Näitä voi myös valmistaa samaan aikaan kuin syö, milloin on enemmän puuhastelua ruokailun yhteydessä. Dippaa kesärullia kastikkeisiin.
Chili-hamppukastike
- Puolita lime ja purista limen mehu
- Viipaloi chili
- Hienonna korianteri ja minttu
- Sekoita kaikki ainekset keskenään
- Voit halutessasi hienontaa kastikkeen sauvasekoittimella
Hoisinkastike hampun siemenillä
- Puolita lime ja purista limen mehu
- Sekoita kaikki ainekset keskenään