Keväinen salaatti
0
(0)
4 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

4 annosta
250 g vihreää parsaa
250 g pieniä paahdettuja tomaatteja
½ kurkkua
150 g tummia kalamata oliiveja
1 appelsiini
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria
ripaus chiliä
½ tl timjamia
minttua
hampun siemeniä

Ohje

  1. Aseta uuni lämpiämään 200 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla, chilillä sekä timjamilla.
  2. Kuori parsatangot, mikäli kuori tuntuu paksulta. Poista kannat ja paloittele noin 1 cm kokoisiksi paloiksi.
  3. Sekoita parsat samassa kirsikkatomaattien kanssa.
  4. Asettele tomaatit erilleen uunin pellille leivinpaperin päälle. Paahda noin 20 min. Lisää paloitellut parsat tomaattien kanssa pellille. Paahda vielä noin 10 min.
  5. Viipaloi tällä välin kurkku, kuori appelsiini ja paloittele sekä puolita oliivit.
  6. Koristele hampun siemenillä ja mintulla.

Mikäli haluat annoksesta täyttävämmän voit keittää esimerkiksi härkäpapupastaa tai kvinoaa sekaan.

Resepti: Mirka Olin

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *