Kvinoa-hernerouhekroketit

kvinoakroketit
0
(0)
noin 40 kpl Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

noin 40 kpl annosta
2 dl hernerouhetta
3-4 dl kiehuvaa vettä
2 dl kvinoaa + kasvislientä
1 raaka peruna hienona raasteena
3 rkl tahinia
1 sitruunan raastettu kuori
0,5 sitruunan mehu
1 suolaa
mustapippuria
2 tl oliiviöljyä
0,5 dl perunajauhoja
0,5 dl korppujauhoja
kourallinen tuoretta persiljaa silputtuna

Ohje

  1. Mittaa hernerouhe kulhoon ja kaada päälle kiehuva vesi. Anna turvota puolisen tuntia.
  2. Keitä sillä aikaa kvinoa kypsäksi kasvisliemessä. Kaada ylimääräinen neste pois.
  3. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. Laita taikina vetäytymään jääkaappiin noin puoleksi tunniksi. (Voit hyvin tehdä massan jääkaappiin jo edellisenä päivänä.
  4. Lisää taikinaan tarvittaessa hiukan öljyä seuraavana päivänä ennen paistamista.)
  5. Muotoile taikina kroketeiksi
  6. Paista runsaassa öljyssä niin, että kroketteihin tulee kaunis kullanruskea rapea paistopinta.
  7. Tarjoile esimerkiksi salaatin kanssa.

Resepti: Elina Innanen

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *