alkuruoka, lakto-ovo, lisuke, maidoton, muu kasviproteiini, pääruoka, syksy, vegaaninen
Sieni-spelttirisotto
1. Anna ohrasuurimoiden liota muutama tunti
ennen kypsentämistä.
2. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä
voissa. Pilko punasikuri pienemmiksi paloiksi
ja lisää sipulien joukkoon. Lisää valkoviini,
ohrasuurimot ja kasvisliemi niin että ainesosat
lähes peittyvät. Lisää lientä tarvittaessa
kypsennyksen aikana.
3. Anna kypsyä noin puoli tuntia, kunnes
ohrasuurimot tuntuvat pehmeiltä. Ota pois liedeltä
ja sekoita mukaan raastettu parmesaani ja persilja.
Huomioita reseptistä:
• Tarjoile esimerkiksi paistetun broilerin tai kalan
lisukkeena.
• Punasikurin voit korvata endiivillä.
Resepti: Margitha Sundström