Ohratto punasikurilla

punasikuriohratto
0
(0)
3 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

3 annosta
200 g ohrasuurimoita
1 salottisipuli
2 rkl voita
1 dl valkoviiniä
200 g punasikuria
150 g parmesaania tai muuta kypsytettyä juustoa
noin 1 l kasvislientä
persiljaa
suolaa
pippuria

Ohje

1. Anna ohrasuurimoiden liota muutama tunti
ennen kypsentämistä.
2. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja kuullota niitä
voissa. Pilko punasikuri pienemmiksi paloiksi
ja lisää sipulien joukkoon. Lisää valkoviini,
ohrasuurimot ja kasvisliemi niin että ainesosat
lähes peittyvät. Lisää lientä tarvittaessa
kypsennyksen aikana.
3. Anna kypsyä noin puoli tuntia, kunnes
ohrasuurimot tuntuvat pehmeiltä. Ota pois liedeltä
ja sekoita mukaan raastettu parmesaani ja persilja.

Huomioita reseptistä:
• Tarjoile esimerkiksi paistetun broilerin tai kalan
lisukkeena.
• Punasikurin voit korvata endiivillä.

Resepti: Margitha Sundström

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *