aamupala&välipala, brunssi, jälkiruoka, juomat, lakto-ovo, maidoton, muu kasviproteiini
3xkaura-smoothie
1. Lämmitä gluteeniton olut ja kaurajugurtti kädenlämpöiseksi kattilassa.
2. Lisää hiiva ja sekoita kunnes hiiva on liuennut.
3. Lisää psylliumjauhe ja vatkaa seos tasaiseksi.
4. Anna turvota 10 minuuttia.
5. Lisää vatkaamalla olut-jugurtti seokseen siirappi ja suola.
6. Sekoita kuivat ainesosat keskenään.
7. Lisää kuivat aineet ja sekoita taikinaksi.
8. Kaada taikina vuokaan.
9. Nostata peitettynä 30 min.
10. Paista uunissa 175 °C 1 h ja 20 min. Kumoa leipä, kun on vähän jäähtynyt
Reseptin tekijä: Mirka Olin
Huomioi
Maun mukaan voit voidella leivän siirappivesi seoksella.