Parsakvinoaotto
0
(0)
4 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

4 annosta
1 sipuli
1 rkl öljyä
2 dl kotimaista kvinoaa
3 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
200 g parsaa
1 dl kaurakermaa
suolaa
pippuria
1 sitruuna

Ohje

  1. Paahda parsat nopeasti pannulla runsaassa öljyssä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Parsat jatkavat kypsymistä, joten nopea käyttö pannulla riittää.
  3. Valmista kasvisliemi.
  4. Kuullota sipuli pannulla, lisää kvinoa ja pikkuhiljaa lisää kasvislientä
  5. Lisää lopuksi parsat ja kaurakerma
  6. Tarkista maku, lisää sitruunan meha tarvittaessa
  7. Annostele, lisää päälle loraus öljyä sekä yrttejä

Resepti: Mirka Olin