Curry-porkkanakeitto
0
(0)
2 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

2 annosta
300 g porkkanoita
1 sipuli
1 dl kaurakermaa
5 dl porkkanamehua
kasvisliemikuutio
proteiinijauhetta esim. hamppu65
¼ tl currya
suolaa, pippuria ja chilirouhetta
päälle paahdettuja hampunsiemeniä

Ohje

  1. Kuori sipulit ja leikkaa paloiksi. Poista porkkanoista tumma kanta. Kuori ja pilko pieneksi.
  2. Lisää kattilaan porkkanamehu ja kasviliemikuutio.
  3. Kun seos kiehuu lisää pilkotut porkkanat ja sipulit. Lisää timjami ja curry.
  4. Anna kypsyä kannen alla keskilämmöllä.
  5. Lisää hamppu65 proteiinijauhe tai vastaav
  6. Soseuta keitto sileäksi sauvasekoittimella. Lisää kerma ja lämmitä keittoa uudelleen. Lisää porkkanamehua mikäli tuntuu liian paksulta.
  7. Tarkista mausteet ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja chiliä

Tämän keiton voi unohtaa kypsymään sillä keiton maku syvenee mitä kauemmin sitä valmistaa. Muista lisätä nestettä enemmän, mikäli kypsytät pidempään.

Resepti: Mirka Olin