- Kuori sipulit ja leikkaa paloiksi. Poista porkkanoista tumma kanta. Kuori ja pilko pieneksi.
- Lisää kattilaan porkkanamehu ja kasviliemikuutio.
- Kun seos kiehuu lisää pilkotut porkkanat ja sipulit. Lisää timjami ja curry.
- Anna kypsyä kannen alla keskilämmöllä.
- Lisää hamppu65 proteiinijauhe tai vastaav
- Soseuta keitto sileäksi sauvasekoittimella. Lisää kerma ja lämmitä keittoa uudelleen. Lisää porkkanamehua mikäli tuntuu liian paksulta.
- Tarkista mausteet ja lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja chiliä
Tämän keiton voi unohtaa kypsymään sillä keiton maku syvenee mitä kauemmin sitä valmistaa. Muista lisätä nestettä enemmän, mikäli kypsytät pidempään.
Resepti: Mirka Olin