Pihlajanmarja-omenachutney

Pihlajanmarjachutney3-2048x1152-1
0
(0)
Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

annosta
2-3 kpl (500 g) punaista omenaa, esim. Jonagold
1 pieni punasipuli
1 valkosipulin kynsi
1/2 punainen chili, siemenet poistettuna
1 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1/2 dl omenasiideriviinietikkaa
1/2 dl ruokosokeria
1/2 tl suolaa
1 kanelitanko
1 dl hillosokeria
1,5 dl (n. 80 g) pihlajanmarjoja

Ohje

  1. Huuhtele tuoreet pihlajanmarjat ja laita 2 tunniksi pakastimeen
  2. Kuori ja kuutioi omenat
  3. Pilko punasipuli ja murskaa valkosipulin kynsi
  4. Laita omenakuutiot, sipuli ja valkosipuli kattilaan. Raasta joukkoon inkivääri.
  5. Lisää etikka, ruokosokeri, suola ja kanelitanko ja keitä miedolla lämmöllä 12 min.
  6. Lisää hillosokeri ja pihlajanmarjat ja keitä vielä 10 min.
  7. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja anna jäähtyä seuraavaan päivään. 

    Resepti: Pasi Kuronen, Satayrtti-hanke

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *