Tabbouleh kvinoasta
0
(0)
4-6 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

4-6 annosta
2 dl kvinoaa
nippu tuoretta persiljaa
muutama oksa tuoretta minttua
3 tomaattia
1 punasipulia
reilu loraus öljyä
n. 1,5 dl sitruunamehua
oman maun mukaan suolaa

Ohje

  1. Huuhtele kvinoa hyvin ja paahda sitten kypsäksi kuumalla pannulla. Älä keitä, jotta jyvät pysyvät irtonaisina.
  2. Hienonna persilja ja minttu.
  3. Kuutioi tomaatti ja silppua sipuli oikein hienoksi.
  4. Sekoita kvinoa, yrtit, tomaatti ja sipuli. Lisää öljy.
  5. Mausta tabbouleh suolalla ja sitruunamehulla makusi mukaan.

Kvinoan sijasta voit käyttää reseptissä myös spelttihelmiä.

Resepti: Päivi Lehtonen

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *