- Sekoita keskenään sokeri, jauhot, vanilliinisokeri ja leivinjauhe.
- Lisää puolikkaan puristetun appelsiinin mehu veden joukkoon.
- Sekoita kuivien raaka-aineiden joukkoon margariini ja mehuvesiseos.
- Sekoita seos nopeasti taikinaksi.
- Levitä seos leivinpaperilla peitetylle uunipellille.
- Kypsennä kääretorttupohjaa 200 asteessa 20–30 minuuttia.
- Levitä työtasolle arkki leivinpaperia ja sirottele päälle hieman sokeria.
- Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille.
- Anna jäähtyä hieman. Levitä hillo kääretorttupohjan päälle.
- Sekoita kaurafraichen joukkoon 0,5 desilitraa kauravispiä ja 2 ruokalusikallista appelsiinimehua.
- Levitä kaurafraiche seos hillon päälle ja rullaa tiiviiksi kääretortuksi.
Mikäli annos tulee olla gluteeniton ja vegaaninen huomioi nämä seikat margariinin, kaurafraichen, kauravispin, piparin ja suklaan kohdalla.