aamupala&välipala, brunssi, gluteeniton, jälkiruoka, kesä, kevät, lakto-ovo
Vuohenputkipannacotta ja vuohenputkihunajaa
1. Mittaa puuroainekset voideltuun uunivuokaan,
sekoita ja peitä foliolla. Hauduta uunissa kypsäksi
(noin 8 h) 90-100 asteessa. Jäähdytä.
2. Vatkaa kookosmaito tasaiseksi vaahdoksi,
lisää jäähtynyt puuro kahdessa erässä. Vatkaa
kunnes ainekset ovat hyvin sekaisin ja kaada
tarjoiluastiaan.
3. Viipaloi persikat päälle, lisää kookoshiutaleita.
Anna makujen tasaantua hetki jääkaapissa ja tarjoa
jälkiruokana tai välipalana.
Huomioita reseptistä:
• Tuoreet kotimaiset marjat sopivat erittäin hyvin
persikan tilalle.
Resepti: Anne Kiuru