Lipstikkamuusi

Lipstikkamuusi2_nettiin-470x260
0
(0)
5-6 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

5-6 annosta
1 kg jauhoisia perunoita
2 tl suolaa
vettä
90 g pehmeää voita
1/2 ruukkua tuoretta lipstikkaa tai 1 rkl kuivattua lipstikkaa
1 dl keitinvettä
1 dl maitoa
1 tl suolaa

Ohje

  1. Kuori perunat ja keitä kypsäksi suolatussa vedessä.
  2. Ota 1 dl keitinvettä talteen ja kaada loppu keitinvesi pois.
  3. Lämmitä maito.
  4. Murskaa perunat ensin survimella.
  5. Vatkaa sähkövatkaimella perunat soseeksi, lisää keitinvesi, maito ja suola. Vatkaa muusi kuohkeaksi.
  6. Yhdistä yrtit pehmeään voihin ja soseuta sauvasekoittimella.
  7. Vatkaa yrttivoi muusin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Resepti: Pasi Kuronen / Liemi ja Linssi

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *