Vuohenputkipannacotta ja vuohenputkihunajaa

Vuohenputkipannacotta-1_pienempi-470x260
0
(0)
4 Tulosta
Jos tykkäsit tästä klikkaa sydäntä

Arvostele tämä resepti

0 / 5. 0

Jaa resepti:

Ainekset

4 annosta
Vuohenputkipannacotta
3 liivatelehteä
1,5 dl maitoa
4 dl kuohukermaa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 l tuoreita vuohenputken lehtiä
Vuohenputkihunaja
1 dl tuoreita vuohenputken lehtiä
0,5 dl juoksevaa hunajaa
2 rkl vettä

Ohje

  1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
  2. Yhdistä kattilaan kaikki loput aineet.
  3. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia, kunnes sokeri on sulanut nesteeseen.
  4. Anna seoksen jäähtyä hetki, jotta vuohenputkien maku ja väri liukenee nesteeseen.
  5. Siivilöi lehdet pois. Purista liivatteista ylimääräinen vesi pois ja lisää pannacottamassaan.
  6. Sekoita hyvin ja jaa annosmaljoihin / -astioihin.
  7. Hyydytä kylmässä vähintään 3 tuntia ennen tarjoilua.
  8. Valmista sillä välin vuohenputkihunaja. Yhdistä aineet ja soseuta sauvasekoittimella tai blenderillä. Siivilöi.
  9. Lisää pannacottan päälle 2 rkl vuohenputkihunajaa ennen tarjoilua.

Kommentoi reseptiä

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *